Een moderne werkplaats met up-to-date apparatuur

Autobedrijf Bikker beschikt over een moderne werkplaats. We zijn ervan overtuigd dat up-to-date apparatuur nodig is voor een goede service. Daarom investeren we graag in onze werkplaats. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de KTS 550, een diagnosecomputer van Bosch waarmee we de elektronica van vrijwel alle automerken kunnen uitlezen. Met deze computer kunnen we bij storingen de diagnose stellen.
Daarnaast hebben we apparatuur voor het onderhoud en afvullen van airco’s. Tevens kunt u bij ons terecht voor het repareren en vervangen van uw ruiten en ook regelen wij de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. In onze werkplaats kunnen we nieuwe én gebruikte auto’s dan ook compleet en vakkundig onderhouden.

Monteurs

Voor het vakkundig repareren en onderhouden van auto’s is kennis een voorwaarde. Kennis van uiteenlopende automerken en technologieën, ook voor het onderhouden en repareren van uw hybride auto. Alleen monteurs met actuele kennis kunnen storingen effectief lokaliseren en oplossen. Daarom zijn de monteurs van Autobedrijf Bikker er nog niet als zij een diploma op zak hebben. Elk jaar volgen zij opnieuw trainingen om bij te blijven. Daarbij komen de nieuwste technologieën aan bod. Het geeft u en ons de zekerheid dat we met uw auto raad weten! We nodigen u graag uit om de proef op de som te nemen.