LEASEPROF SERVICE POINT

Autobedrijf Bikker in Noordeloos nu ook LeaseProf Service Point

 leaseprof

Autobedrijf Bikker in Noordeloos is helemaal klaar voor het onderhoud en voor reparaties aan leasewagens. Dankzij het feit dat de werkplaats aan alle eisen voldoet die LeaseProf Service Centers aan garages voor leaseauto’s stellen, mogen zij het keurmerk van LeaseProf voeren. Dat is goed nieuws voor zowel de zakelijk rijders als de leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen stellen eisen aan de manier waarop hun auto’s worden onderhouden en gerepareerd. In een werkplaats met het keurmerk van LeaseProf Service Centers wordt door vakkundige monteurs gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste eisen van de fabriek. De kwaliteit van de aangesloten werkplaatsen wordt landelijk door LeaseProf gecontroleerd en gestandaardiseerd.

bovag

Behalve kwaliteit en het behoud op garantie biedt Autobedrijf Bikker ook een haal- en brengservice voor de leaserijders. Ook kent elk aangesloten bedrijf een vaste contactpersoon voor zijn leaserijders. Daardoor verloopt de communicatie soepel en wordt elk misverstand voorkomen. Een afspraak voor onderhoud kan bij Autobedrijf Bikker binnen vijf werkdagen worden gemaakt.

Autobedrijf Bikker, nu ook voor de zakelijke rijder!